Apam Dewa

Hari ni buat bahulu kukus/apam dewa je utk minum esok petang…cicah dgn kopi O???…

Resepi Bahulu Kukus/Apam Dewa

Bahan2nya-

6 biji telur
1 cawan gula
1 sdb ovalete
#bhn diatas mix sampai 20minit(akak buat sampai 15 minit je)

2 cwn tepung
1sudu serbuk koko
1sudu esen vanilla

#Masukkan tepung guna kaedah kaupbalik, masukkan esen vanilla…ambik sedikit adunan, masukkan serbuk koko…sebelum tu sapu minyak kat acuan… masukkan ke dlm acuan…hias ikut suka anda…
kukus 40 minit…

Akak ambil resepi dalam group ni jugak…

kredit resepi : tidak dapat dikesan,jika ini resepi anda mohon jasa baik untuk pm page,untuk admin masukkan nama anda sebagai kredit resepi..terima kasih ❤ ❤ ❤ ——————-

nak lagi resepi ? jom like Resepi Sedap

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *