Resepi Tradisional, Moden & Terkini

Resepi Kek Milo Kukus Paling Simple Sesuai Untuk Amatur Mencubanya!

author name

📄

Pada perkongsian kali ini, kita akan berkongsi satu resepi yang cukup mudah untuk disediakan di rumah. Resepi kek milo kukus ini pastinya akan membuka selera sesiapa sahaja. Ianya sesuai dihidangkan kepada anak – anak kesayangan anda kerana rasanya yang manis serta digemari kanak kanak. Selain itu, milo! Ianya merupakan kegemaran ramai tau!

Bahan-bahannya senang untuk didapati di kedai berhampiran dan yang paling penting ialah cara-cara untuk menyediakannya jugak tersangatlah mudah. Jangan terkejut bila tengok resepi ini ya sebab terlalu mudah untuk disediakan. Untuk para amatur, jangan risau, anda pasti dapat menyediakan resepi ini dengan hasil yang amat menarik.

Resepi kek milo kukus ini telah dikongsikan oleh Cik Pikah di laman sosial Facebook miliknya. Tanpa membuang masa lagi, mari kita lihat bagaimana dan bahan-bahan untuk menyediakan resepi kek milo kukus ini.

Resepi Kek Milo Kukus

kek milo kukus
image via Facebook

Bahan – bahan:

  • 2 cawan Milo
  • 4 biji telur
  • 2 sudu susu pekat

Cara – cara memasak:

  1. Kisarkan kesemua bahan
  2. Kukuskan adunan selama 30 minit.
  3. Siap!

Resepi – resepi lain yang menarik:

Mudah kan resepi ini? Ada lagi variasi resepi yang pastinya boleh anda cuba. Jangan lupa untuk mervariasikan resepi hasil air tangan anda! Oh, pastikan anda menekan butang kongsi dan kongsikan kepada rakan – rakan anda ya!

About Our Content Creators

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer semper commodo tristique. Donec in dolor a odio semper convallis et ac ex. Aenean at elit non arcu tincidunt laoreet.

We may earn a commission if you click on the links within this article. Learn more.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *